Виробничий процес

– проведення попередньої обробки рибної сировини та допоміжної сировини
– пакування в консервні банки відповідної кількості та маси риби в залежності від асортименту,
-дорізання риби або відповідне укладання в банку, викладання порожніх консервних банок на транспортер,
-укладання готових виробів в кошики та правильне накладання прокладок (темп. близько 15oC)
контроль готових банок, тобто очищення від можливих забруднень, відкладення пошкоджених банок, наклеювання етикеток, упаковка банок в пачки та коробки, а також укладання запакованого продукту на палети (підвищений рівень шуму – необхідність носити беруші)
Робота постійна (не сезонна)

Обов’язки та вимоги
-виконання доручень начальника виробництва харчової промисловості
-хороший загальний стан здоров’я (вірусний гепатит c, епілепсія – виключає можливість працювати в нас)
-фізична підготовка, сумлінність, спритність, мобілізація до роботи

Пропонуємо
– трудовий договiр
– стабільні умови праці
– добра заробітна плата
– комплексні послуги в легaлiзації  перебування і роботи
– дружнє робоче середовище